Friday, March 4, 2011

Perang Dalaman

Assalamualaikum...

Saya sudah lama tidak menulis..
Sebab?Sukar utk saya jelaskan...
Sudah hampir pukul 12pm..Owh sy masih tidak ngantuk lagi..buktinya..saya menulis entry pada saat ini...
Apa khabar dengan diri saya..? Saya ok..sihat alhamdulillah..ada satu ketika tu..sakit kepala menyerang sampai saya tak boleh nk buat apa-apa...ada sekali itu apabila saya sudah malas tahap nyata..maka natijahnya ialah..saya tak buat apa2 melainkan tido (cuaca sungguh panas sejak2 akhir ini menyebabkan petang adalah masa yang sesuai utk dduk diam2 dlm bilik selepas kelas yg straight 5 jam utk isnin smpai rabu (pengsan))
Ok..sekarang sy dlm mode menyesal..Apa sebabnya.?saya byk menangguhkan kerja saya yg berlambak2 ini...Hebat x..? Itu satu hal..Lagi satu hal..saya rasa sangat bersalah pada "bos" sy yg sgt mempercayai sy tp akhirnya i think i let her down kot...tp saya sangat sedar akan kesilapan saya...saya rasa,saya tak fokus..saya ada banyak benda bermain2 dalam otak fikiran saya...Saya harus belajar utk ada boundaries utk perkara2 dan chapter2 yg byk itu..
Tapi saya akan cover semua itu and minta maaf...saya sedar silap saya so saya rasa saya kene face atas kekhilafan saya...better late than never...Jgn lari..FACE IT!
dan sekarang saya ada banyak perang dalaman...saya atau dia atau saya atau dia...hmmm...tapi akhirnya saya pilih SAYA! byk sebabnya..he..tapi xperla..saya mendahulukan mana yg penting dahulu...Moga Allah merahmati dan memberkati keputusan saya ini...
ok...kene tido rasanya ini..esk nk bgn awl buat keje...
BERUSAHA!~
with luv utk org sekeliling saya,
UM

No comments: